Hőmérsékletmérés

Hőmérsékletmérés

A megfelelő hőmérséklet megtartása a húsérlelés során vagy a hideg lánc betartása fontos minőségi paraméter a hústermékek előállításánál. A túl magas hőmérséklet felgyorsíthatja a hús romlását és kedvezhet a káros baktériumok gyors növekedésének. Másrészről a túl alacsony hőmérséklet túlfagyasztás okozta minőségveszteséget okozhat.

Nem megfelelő lefagyasztás

Húst lefagyasztani tilos, azt kizárólag csak engedélyezett üzemben, megfelelő körülmények között lehet elvégezni.

Hőmérsékletmérésre javasolt megoldás

Megoldásunk a hőmérséklet mérésére

Optimális hőmérséklet a hűtőkamrákban

Érzékelőink a húsipar folyamataihoz vannak szabva, és maximális folyamatmegbízhatóságot nyújtanak. Vezérlési és automatizálási megoldásainkkal együtt egy mindenre kiterjedő, gondtalan csomagot kap. Végül már nem kell aggódnia a teljes hőmérsékleti dokumentációra vonatkozó törvényi előírások miatt. Ez automatizált, és egy gombnyomással elérhető.

Az Ön kapcsolattartója


Élelmiszerek és italok piaci szegmensvezetője

Martin Eppinger +49 661 6003 2464 +49 661 6003 2464