Kapcsolattartó személy


Minőségbiztosítási vezető

Harald Gienger +49 661 6003-271 +49 661 6003-271

Minőségi standard

A minőség nem véletlen

Inkább egy működő rendszer eredménye. JUMO kiváló minőségű termékeket fejleszt és gyárt a mérési, szabályozási és automatizálási technológiákhoz. Egy ipari vállalatnál szokatlanul nagy gyártási mélységnek köszönhetően minden szinten képesek vagyunk minőségi termékek "Made in Germany" feliratú gyártására.

3D-s röntgen komputertomográfia

A modern technológia, mint például a 3D-s röntgen komputertomográfok, termékeink kiváló minőségét biztosítják.

Tanusítványaink

DIN EN ISO 9001

Folyamatorientált minőségirányítási rendszerünk DIN EN ISO 9001 követelményeinek megfelelő megvalósítása biztosítja cégünk fenntartható sikerét. Célunk, hogy a vevői igények és elvárások folyamatos felmérésével a lehető legmagasabb vevői elégedettségi szintet érjük el. A rendszeres személyzeti tervezés és fejlesztés erősíti munkatársaink tudatosságát a termékkövetelmények teljesítéséhez szükséges intézkedésekről.

Letöltés

Felelősségtudat

A JUMO-nál a minőség minden egyes alkalmazott felelőssége. Folyamatos fejlődés tudunk elérni az egyes dolgozók révén a cég javaslattételi rendszere segítségével.

Professzionalizmus

Termékeink minősége különösen fontos számunkra. Ennek a célnak az alapját az átfogó mérő- és vizsgálóberendezések képezik:

  • 3D koordinátás mérőgépek
  • 3D röntgen kompjútertomográfia
  • EDX pásztázó elektronmikroszkóp
  • Infravörös spektrométer
  • Tesztpad az IP védettségi osztály teszteléséhez
  • Kifáradásvizsgáló gép
  • GTEM cella EMC mérésekhez
  • és egyebek

Minősített

A minőség szisztematikus előre tervezésével olyan termékeket fejlesztünk és gyártunk, amelyek megfelelnek ügyfeleink minőségi követelményeinek. Minőségirányítási rendszerünk a legújabb DIN EN ISO 9001 szerint tanúsított. Célunk, hogy hűséges és megbízható partner legyünk, akire számíthat.

Minden tanúsítványunk letölthető az oldal alján.

Bársonyos kesztyűvel kezelt gyógynövények

A szárított fűszernövények nemcsak a konyha nélkülözhetetlen részei. A szárítási folyamat időigényes. A gyógynövényeket kíméletesen kell kezelni az optimális minőség és a lehető legmagasabb hatóanyagtartalom garantálása érdekében. JUMO és partnere, a Hofgutkräuter GmbH & Co. KG a németországi Reinheimben egy energiahatékony és szabályozhatóható megoldást fejlesztett ki.

Olvassa el a történetet

Meggyőzve

Thomas Ost, Projekt Menedzser Vacuumschmelze GmbH & Co.KG

"A JUMO Engineeringben olyan erős és megbízható partnert találtunk a rendszermegoldások terén, akiknek műszaki szakértelme meggyőzött bennünket."

Vacuumschmelze GmbH & Co.KG
Thomas Ost, Projekt menedzser
Bernd Becherer, ügyvezető HOTMOBIL Deutschland GmbH

"Termékeink minőségének és megbízhatóságának garantálása érdekében csak kiváló minőségű alkatrészeket használunk – ezért bízunk a JUMO termékekben."

HOTMOBIL Deutschland GmbH
Bernd Becherer, ügyvezető

Kivállóság

A szerénység olyan erény, amely nagyon fontos a JUMO számára. De ahhoz is kellően magabiztosak vagyunk, hogy szívesen hírt adjunk teljesítményeinkről. Különösen jól esik, ha mások dicsérnek minket. Sikereink és díjaink örömmel töltenek el  bennünket, mert megerősítenek abban, hogy jó úton járunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy vállalkozóként és munkáltatóként elért eredményeinket, valamint a márkakommunikáció és a szenzortechnológia terén szerzett szakértelmünket elismerik.

Díjaink

Hessen Champions 2015
german brand award 2017 winner
Exzellenzbetrieb Deutscher Mittelstand 2019
Grosser Preis des Mittelstandes
Leading Employer Deutschland 2020
Top Employer SME 2020
Best training company 2022

Tanusítványaink

DIN EN ISO 9001 | DIN EN ISO 14001

Folyamatorientált minőségirányítási rendszerünk DIN EN ISO 9001:2015 követelményeinek megfelelő megvalósítása biztosítja cégünk fenntartható sikerét. Célunk, hogy a vevői igények és elvárások folyamatos felmérésével a lehető legmagasabb vevői elégedettségi szintet érjük el. A rendszeres személyzeti tervezés és fejlesztés erősíti munkatársaink tudatosságát a termékkövetelmények teljesítéséhez szükséges intézkedésekről.

Letöltés

Minőségbiztosítás a 2014/34/EU ATEX (CE2004) irányelv szerint

A 2014/34/EU európai irányelv és a DIN EN 80079 „Robbanásveszélyes légkör – minőségbiztosítási rendszerek alkalmazása” követelményeinek megvalósítása biztosítja, hogy készülékeink és védelmi rendszereszközeink robbanásveszélyes környezetben is alkalmazhatók legyenek, amennyiben betartják a rendeltetésszerű használat előírásait. Az adott szervezet rendszeresen ellenőrzi a minőségbiztosítást, hogy biztosítsa az irányelv IV. mellékletének való megfelelést.

Letöltés

Minőségbiztosítás a nyomástartó berendezésekről szóló 2014/68/EU irányelv (CE0036) szerint

A 2014/68/EU európai irányelv követelményeinek megvalósítása biztosítja, hogy készülékeink és védelmi rendszeszközeink nyomástartó berendezésként használhatók legyenek, ha rendeltetésszerű használatuknak megfelelően működnek. Egy bejelentett szervezet rendszeresen felügyeli a minőségbiztosítási rendszert, hogy biztosítsa a 2014/68/EU irányelv III. mellékletének D. modulja szerinti megfelelést.

Letöltés

2014/32/EU irányelv

A 2014/32/EK európai irányelv követelményeinek megvalósítása biztosítja, hogy párosított hőmérséklet-érzékelőink az MI-004 „Hőmérők” kategórián belüli mérőeszközként használhatóak legyenek, amennyiben a rendeltetésszerű használatukkal összhangban működnek. Gyártóként szükség esetén tanúsítjuk ezen hőmérséklet-érzékelőpárok megfelelőségét (CE azonosító jelölés és metrológiai azonosító jelölés), mivel megfelelnek az irányelv összes vonatkozó követelményének. Az adott szervezet rendszeresen felügyeli a minőségirányítási rendszer elismerését a 2014/32/EU irányelv D melléklete szerint.

Letöltés

Német mérési és kalibrálási törvény – MessEG

A német mérési és kalibrálási törvény (MessEG) követelményeinek megvalósítása biztosítja, hogy a hőmennyiségmérőkhöz készült párosított hőmérséklet-érzékelőink mérőberendezésként is használhatók legyenek, ha rendeltetésszerű használatuknak megfelelően működnek. Gyártóként szükség esetén tanúsítjuk ezeknek a hőmérsékletszonda-pároknak a megfelelőségét, mivel megfelelnek a törvény összes vonatkozó követelményének. Egy bejelentett szervezet rendszeresen ellenőrzi a minőségirányítási rendszer elismerését a német súly- és mértéktörvény szerint.

Letöltés

DAkkS (DKD)/DIN EN ISO/IEC 17025:2018

DAkkS kalibráló laboratóriumunk a DIN EN ISO/IEC 17025 szabvány szerinti vizsgáló- és kalibráló laboratóriumok szakértelmére vonatkozó általános követelményeket valósította meg. A DAkkS kalibrációs laboratórium elismerését a hőmérséklet területén végzett kalibrálásokhoz rendszeres ellenőrzés és a Német Nemzeti Akkreditációs Testület garantálja.

Letöltés

DIN EN ISO 3834-3

Hegesztést végző gyártóüzemeink megfelelnek a DIN EN ISO 3834-3 szabványban meghatározott minőségi követelményeknek a fémes anyagok fúziós hegesztésére vonatkozóan. A 2014/68 EU európai irányelv szerinti nyomástartó berendezések gyártásának hegesztéssel kapcsolatos feltételeit elismert vizsgáló létesítmény jelenlétében bizonyították. Az AD 2000 Code HP 0 és a DIN EN ISO 3834-3 szerinti gyártói elismerést tanúsították, és rendszeres ellenőrzésnek vetik alá.

Letöltés

Kínai kötelező tanúsítvány (China Compulsory Certificate – CCC)

A CCC a kínai kötelező tanúsítvány különböző termékcsoportokhoz – különösen a műszaki termékekhez, az elektronikai termékekhez és az autóipari termékekhez. A tanúsítást igénylő termékek gyártóinak CCC-jelölést kell kapniuk ahhoz, hogy Kínába exportálhassanak. Termékeink nem igényelnek külön tanúsítványt és nem igényelnek tesztpecsétet.

Letöltés

UK-Quality Assurance Notification

Durch die Umsetzung der Anforderungen der UKSI 2016:1107 wird sichergestellt, dass unsere Geräte und Schutzsysteme bei bestimmungsgemäßer Verwendung in explosionsgefährdeten Bereichen eingesetzt werden können. Durch eine benannte Stelle wird die Übereinstimmung der Qualitätssicherung regelmäßig überwacht.

Letöltés

VDB tanúsítvány

A Német Vasúti Iparszövetség Németországban egy fedél alatt egyesíti a vasúti üzemeltetéshez szükséges összes termék gyártóját. A szövetség tagjai erősen elkötelezettek a magas hatékonyságú és fenntartható vasúti közlekedési technológia mellett.

Letöltés