Kleiner Tannenbaum im Wald
Társadalmi felelősség

Etikai elveken alapuló vállalkozói viselkedés

Tulajdonos által irányított családi vállalkozásként vállalati filozófiánk természetes velejárója az etikai elvek figyelembe vétele vállalkozói tevékenységünkben és egymással való kapcsolatainkban. Ezt írásban rögzítettük magatartási kódexünkben, és ezzel hivatalosan is elköteleztük magunkat az etikai elvek betartása mellett.

Sokszínűségi Charta

"A sokszínűség egy lehetőség" ez a Sokszínűségi Charta alapelve, amely német vállalatok kezdeményezése a sokszínűség előmozdítása érdekében. A sokszínűség itt azt jelenti, hogy nemre, nemzetiségre, etnikai származásra, vallásra vagy ideológiára, fogyatékosságra, korra, szexuális irányultságra vagy identitásra való tekintet nélkül minden alkalmazottat megbecsülnek.


Számunkra ezek a dolgok kétségtelenül az egymással való tiszteletteljes interakció részét képezik. Gyakoroljuk mindennapi életünkben. A Sokféleség Chartájának aláírásával nyilvánosan is elköteleztük magunkat amellett, hogy elősegítjük az elfogadás és a kölcsönös bizalom légkörét vállalatunkban.


Sokszínűségi Charta

Aláírt dokument

Letöltés

Mindenféle korú és hátterű ember dolgozik a JUMO-nál világszerte.

Viselkedési Kódex – világszerte alkalmazandó

A Magatartási Kódex globálisan alkalmazandó, és nemzetközi megállapodásokon, például az Egyesült Nemzetek Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatán alapul. Követi továbbá a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) alapvető munkaügyi normáit és a környezetről és fejlesztésről szóló riói nyilatkozat alapelveit.

Letöltés

Szeretnénk megőrizni azt a gyönyörű természetet, ami itt, a Rhon-vidéken található.

Van további kérdés?


Környezetvédelmi és biztonsági, energia- és környezetgazdálkodási, munkaegészségügyi és munkavédelmi vezető

Christoph Ihrig +49 661 6003-2203 +49 661 6003-2203


Környezetvédelmi és biztonsági, energia- és környezetgazdálkodási, munkaegészségügyi és munkavédelmi vezető

Sonja Reinhardt +49 661 6003 2483 +49 661 6003 2483