Temperature monitoring

Erjesztési hőmérséklet monitorozás

Az erjesztéshez a sörlé hőmérsékletének 4 és 10 °C között kell lennie, hogy az élesztő optimálisan működjön. Mivel az erjesztési folyamat során hő keletkezik, a erjesztő tartályokat megfelelően le kell hűteni ahhoz, hogy a hőmérsékletet az élesztősejtek számára optimális tartományban tartsák.

Hűtés fontossága

A meleg/forró sörlé és az oxigén kapcsolatából ízhibák keletkezhetnek.
Process data

Recommended solution for fermentation temperature measurement

A tökéletes hőmérséklet erjesztéshez

Megoldásaink hőmérséklet monitorozásához

Az erjesztő- és tárolótartályban történő hűtés pontos hőmérsékletmérést és szabályozást igényel az erjesztés során keletkező hő kiegyenlítése és az élesztő optimális hőmérsékletének fenntartása érdekében. Itt higiénikus RTD hőmérséklet érzékelőket és a JUMO diraTRON vezérlőt ajánljuk.

Az Ön kapcsolattartója


Élelmiszerek és italok piaci szegmensvezetője

Martin Eppinger +49 661 6003 2464 +49 661 6003 2464