Hőmérséklet monitorozás

Hőmérséklet monitorozás

A malátázás során keletkező enzimek az árpából származó keményítőt cukorrá alakítják a cefreben. Mivel az enzimek nagyon érzékenyek a hőmérsékletre, elengedhetetlen egy megbízható hőmérsékletmérő rendszer, amely gyorsan reagál.

Különleges kihívás

Az enzimek rendkívül érzékenyek a hőmérsékletre
Adatfeldolgozás
Cefrézés előtti hőmérséklet 30 és 35 °C között
Cefre hőmérséklet 45 és 78 °C között

Hőmérséklet figyelésére ajánlott megoldás

A megfelelő hőmérsékletű folyamat a cefrézés során

A mi megoldásunk a hőmérséklet monitorozására

A cefrézés fontos paramétereit mint például a hőmérséklet és az idő  a JUMO DICON touch készülék optimálisan szabályozza és a LOGOSCREEN 601 papírmentes rögzítő megbízhatóan dokumentálja. A hőmérsékletre érzékeny enzimek miatt fontos a gyors reagálás ezért a hőmérsékletméréshez becsavarható RTD hőérzékelőt használunk terminálfejjel, kúpos szondavéggel a gyors reakcióideje miatt.

Az Ön kapcsolattartója


Élelmiszerek és italok piaci szegmensvezetője

Martin Eppinger +49 661 6003 2464 +49 661 6003 2464