Let's talk!

At the HYDROGEN ONLINE CONFERENCE 2021

On October 8, 2021, we will participate in the largest digital hydrogen event in the world. Are you also attending the HYDROGEN ONLINE CONFERENCE? We would be delighted to see you there, at least virtually, and to start a conversation.

Find out more!
Hydrogen Online Conference

Meet us at HOC, the world's largest digital hydrogen event!

Schedule a meeting now

Thomas Reus

Market Segment Manager Renewable Energies

Phone:

+49 661 6003 336 Schedule a meeting now

A JUMO hidrogénkozmosza

Számos kifinomult rendszert fejlesztenek ki a hidrogénre mint közegre épülő tiszta energiavilágra. Ez az elektrolizátorokkal kezdődik, a tároló- és szállítórendszerekkel folytatódik, és egészen az üzemanyagcellákig és a szintézisüzemekig tart. Ezekben a rendszerekben egy dolog közös: a biztonságos és egyenletes működésükhöz korszerű megoldások szükségesek a nyomás, hőmérséklet, páratartalom, vezetőképesség, szint és áramlás mérésére, szabályozására és ellenőrzésére. A JUMO több mint 75 éves kiterjedt tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, amelyet arra használunk, hogy alkalmazásai maximális sikert érjenek el.

Hidrogéntermelés elektrolízissel

Hidrogéntermelés elektrolízissel

Vízkezelés elektrolízishez

Szenzortechnológia, automatizálás és kiértékelés egyetlen forrásból

Az elektrolizátor kulcsszerepet játszik a zöld hidrogén előállításában. Örömmel segítünk Önnek az elektrolizátorban lévő nyomás és hőmérséklet ellenőrzésében, vagy a vezetőképesség mérésében az ultratiszta vízkezelésben. Automatizálási rendszereink zökkenőmentes folyamatmenetet biztosítanak, növelik a hatékonyságot, és értékes erőforrásokat takarítanak meg.

The solutions

Folyamatoptimalizálás az üzemanyagcellákban

Távfelügyelettel és vezérléssel is lehetséges

Az üzemanyagcellákat ma már helyhez kötött és mobil alkalmazásokban is rendkívül széles körben használják. A szükséges szenzortechnológiát a JUMO-tól szerezheti be. Minden készülék a legnagyobb biztonságot nyújtja, rendelkezik a szükséges engedélyekkel, és nagy pontossággal és megbízhatósággal működik. A digitális interfészek lehetővé teszik a legkorszerűbb automatizálási koncepciók alkalmazását, míg a monitorozás gyakorlatilag bárhol elvégezhető az elterjedt webböngészők segítségével. Rendszerei ezért az optimális tartományban hatékonyan működnek, és rugalmasan értékelhetők.

The solutions
Optimally functioning fuel cell systems

Optimálisan működő üzemanyagcellás rendszerek

Absolute safety for hydrogen refueling stations

Abszolút biztonság a hidrogéntöltő állomásokhoz

Technológiák a jövő üzemanyagtöltő állomásaihoz

Biztonságos – megbízható – gazdaságos

A hidrogén-töltőállomások a hidrogénmobilitás középpontjában állnak, és jelentősen hozzájárulnak a környezetbarát hajtástechnológiák elterjedéséhez. A zökkenőmentes folyamatsort a tankolás során a hőmérséklet és a nyomás pontos ellenőrzése biztosítja. Ugyanakkor a szigorú biztonsági óvintézkedések és a robbanásvédelmi jóváhagyások elengedhetetlenek. Innovatív érzékelőink mindkét szempontot teljesítik, és ennek eredményeként a hidrogéntöltő állomások nélkülözhetetlen elemeivé válnak.

The solutions

Funkcionális biztonság a hidrogénnel működő infrastruktúrákban

Nincs probléma a JUMO Safety Performance-szal

A H2 nagy gyúlékonysága miatt a hidrogénalkalmazások funkcionális biztonságát nem szabad félvállról venni. Itt jön képbe a JUMO Safety Performance; egy márka, amely a legmagasabb szintű üzembiztonságot képviseli. SIL és PL tanúsítvánnyal rendelkező eszközöket, valamint SIL és PL mérőláncokban használható passzív elemeket tartalmaz. Örömmel állítjuk össze a megfelelő alkatrészeket az Ön üzeméhez.

The solutions
Funkcionális biztonság a hidrogén kezelésekor

Functional safety when handling hydrogen

Tudjon meg többet megoldásainkról

Dies ist ein Pflichtfeld.
Ez egy kötelező mező. Kérjük, adjon meg egy keresztnevet.
Ez egy kötelező mező. Kérjük, adja meg a vezetéknevet.
Ez egy kötelező mező. Kérjük, adja meg a vállalat nevét.
Ez egy kötelező mező. Kérjük, adjon meg egy utcát.
Ez egy kötelező mező. Kérjük, adja meg az irányítószámot.
Ez egy kötelező mező. Kérjük, adja meg a várost.
Kérjük, válasszon ki egy opciót
Ez egy kötelező mező. Kérjük, adja meg az e-mail címét.

Megkeresésével olyan feladatot tűzött ki számunkra, amelyet szeretnénk az Ön megelégedésére teljesíteni. Az ezzel összefüggésben gyűjtött adatokat tároljuk. Ahhoz, hogy kérését kielégítően tudjuk feldolgozni, szükséges az összes rendelkezésre álló mező kitöltése (csak a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező) Az Ön adatait az üzleti folyamat részeként a kérése feldolgozásához használjuk fel. Személyes adatokat nem kezelünk. Különösen nem adunk át semmilyen adatot harmadik félnek. Fenntartjuk a jogot az anonim adatrekordok statisztikai kiértékelésére.

Kérem, ne habozzon, lépjen kapcsolatba velem!

Rainer Moritz

Market Segment Manager for Renewable Energy

Phone:

+49 661 6003-9133 Contact me!