Hőmérséklet és nyomás figyelése a hűtési zónákban

Hőmérséklet- és nyomásmérés

Ezekben a hengeres, kúpos tartályokban több hűtőzóna található, amelyek biztosítják, hogy a friss sör a tárolása során cirkuláltatva legyen különböző hőmérsékletek mellett. Ehhez szükséges ismerni és pontosan szabályozni az egyes hűtőzónák hőmérsékletét. A szivárgásmentesség ellenőrzéséhez pedig szükséges a nyomás mérése a hűtőrendszer csöveiben.

Élesztő leválasztás

Az erjesztési folyamat végén az élesztő leülepszik a kúpban, így könnyen elválasztható a sörtől.

Ajánlott megoldás a hőmérséklet- és nyomásméréshez

Optimális feltételek a hűtési zónában

Megoldásunk hőmérséklet- és nyomásfigyelésre

A hőmérsékletnek pontosan meg kell felelnie a erjesztő- és tárolótartályok hűtőzónáiban elvártaknak, ezért ezt egy RTD hőmérsékletérzékelő és a JUMO dTRANS T1000 hőmérsékletérzékelő segítségével ellenőrzik és szabályozzák a JUMO diraTRON vezérlővel együtt. Ezen felül a JUMO dTRANS p30 nyomástávadó figyeli a nyomást a csövekben, hogy biztosítsa a szivárgásmentességet.

Az Ön kapcsolattartója


Élelmiszerek és italok piaci szegmensvezetője

Martin Eppinger +49 661 6003 2464 +49 661 6003 2464