Insert your alternative text
Szemináriumok

Gyakorlatias tanácsok gyakorlóknak

Nagy hangsúlt fektetünk a szemináriumaink minőségére. Minden szemináriumot házon belüli oktatóink dolgoznak ki részletesen, és sok praktikus gyakorlatot tartalmaznak. A változatosság a különféle mérési értékekről, például hőmérsékletről, nyomásról, áramlásról vagy a számos analitikai mérésről szóló alaptanfolyamoktól a vezérlési és automatizálási megoldásainkkal foglalkozó többnapos workshopokig terjed. Ezért nagyon örülünk a pozitív visszajelzéseknek. A magas pontszámú értékelés megerősíti elkötelezettségünket a kiváló szolgáltatás iránt, és arra ösztönöz bennünket, hogy továbbra is a legjobbat nyújtsuk ügyfeleinknek.

Group discussion

Izgalmas témák

Networking

Rengeteg idő a kapcsolatépítésre

Ehhez a mottóhoz híven az élet sok új dologra tanított minket az elmúlt hónapokban: Változtatnunk kellett a megszokott viselkedési módokon, új utakat kellett felfedeznünk és új stratégiákat kellett kidolgoznunk. A JUMO Campuson mi is az új körülményekhez igazítottuk a képzési programunkat - mert munkatársaink és ügyfeleink egészsége a JUMO legfontosabb prioritása:
Minden edzőtermet úgy alakítottak ki, hogy a távolság és a higiéniai szabályokat mindig betartsák. Amennyiben a regisztrációk száma meghaladja a terem befogadóképességét, a résztvevőket 2 csoportba osztjuk.

Keresés Szeminárium

Szűrés