Fejlesztői partnerség

Az egyéniség innovációhoz vezet

A JUMO 75 éves sikertörténete során a vásárlói hűség vált az egyik legfontosabb erősségünkké. Ezt ügyfeleinkkel való szoros együttműködésben érjük el az egyedi megoldások kidolgozása révén. Ez a stratégia nemcsak ügyfeleink számára hasznos, hanem lehetővé teszi szakértelmünk folyamatos fejlesztését és ezáltal az új és új innovációk alkalmazását.

Круглый стол

Piaci összhang és vevői kapcsolat

A feldolgozó ipar redszerszolgáltatója vagyunk. Az azt jelenti, hogy a standard készülékek gyártása mellett készítünk vevő-specifikus változatokat is, melyek teljes mértékben igazodnak az alkalmazási körülmények elvárásaihoz. Ugyanolyan motivációval és odafigyeléssel készítjük a kis és a nagy terméksorozatokat. 

Miért olyan fontos számunkra a sokszínűség? Mert nem csak Németországban szeretnénk a legjobbak közé tartozni, hanem a világ összes többi piacán is. Ezért gondoskodunk arról, hogy minden termékünk megfeleljen az érvényes szabványoknak, irányelveknek és törvényeknek.

A technológia stratégiai területei
Ipar 4.0 Digitális megoldások
Szenzor technológia Inteligens szenzor technológia üzembe helyezése
Víz és szennyvíz Rendszermegoldások
Digitális átalakítás Moduláris hardver és szoftver koncepciók

Dimitrios Charisiadis fókuszában az ügyfél áll. Ennek a stratégiának megfelelően irányítja a JUMO termék- és piaci szegmensmenedzsmentjét.

Átfogó, teljes körű szolgáltatás egy kézből

Alkatrészek helyett megoldások, termékek helyett rendszerek – a JUMO Engineering bevezetésével a JUMO ügyfelei immár teljes szolgáltatási portfólió és sokéves szakértelem előnyeit élvezhetik. A JUMO Engineering csapata több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ipari mérési, szabályozási és automatizálási technológia terén. Ez a csapat támogatja az ügyfeleket a teljes projektkezelés során, és testreszabott alkalmazásokat fejleszt számos iparág számára. A hangsúly mindig a széles JUMO termékportfólión van, kezdve a hőmérséklet-, nyomás-, folyadékelemzési és áramlási érzékelőtechnológiával, egészen az adatrögzítéshez, szabályozáshoz és automatizáláshoz szükséges megfelelő eszközökig. A portfólió tartalmazza az összes szükséges aktuátort, például szilárdtest reléket (SSR) és tirisztoros teljesítményvezérlőket.

Az átfogó kínálat a következőket tartalmazza:

  • Workshop tevékenység eredményeként: alapvető megvalósíthatósági tanulmány 
  • Termékkövetelmény-specifikációk és specifikációs lapok elkészítése egészen a konfigurációig
  • Automatizálási megoldások programozása, ellenőrzése
  • Tanfolyamok

Megoldást igényel?

Rendszerszolgáltatóként különféle megoldásokat kínálunk számos alkalmazáshoz. Áttekintést kaphat azokról az iparágakról és alkalmazásokról, amelyekre már megvalósítottunk megoldásokat.

A megoldás