Bernhard Juchheim JUMO-Geschäftsführer in der 2. Generation
Profil és fókusz

Az Ön partnere az érzékelőtől egészen a felhőig

A JUMO az ipari érzékelő- és automatizálási technológia vezető rendszer- és megoldásszállítója. A hőmérséklet, a folyadékanalízis, a nyomás, a folyadékszint, az áramlás és a páratartalom mérési tartományainak összetevői mellett a hangsúly az automatizálási kihívások megoldásaira helyezzük, mint például a mért adatok rögzítése és a folyamatok felügyelete, valamint a szabályozás és az automatizálás.

Megoldásorientált és vevőközpontú

A JUMO "Rejtett bajnoknak" számít. A második és harmadik generációs családi vállalkozás világpiaci vezető az ipari hőmérséklet-érzékelők területén. JUMO high-tech vállalatként különösen magas innovációs értéket képvisel, átlagon felüli átfogó gyártási mélységével és széles termékskálájával tűnik ki. Már 75 éve a hangsúlyt az ügyfélre és az alkalmazásokhoz megfelelő megoldásra helyezzük.

JUMO az egyéni igények gyors és rugalmas kielégítésére specializálódott. A széles termékpaletta szinte minden olyan iparág számára kínál alkatrészeket és rendszereket, amelyek gép- és üzemtervezéssel, kivitelezéssel, karbantartással és optimalizálással foglalkoznak. JUMO a teljes mérési láncot egyetlen forrásból kínálja Önnek.

JUMO komponensek és megoldások

  • speciálisan a vevői igényekre
  • élettartam, megbízhatóság és minősét  ezt garantáljuk
  • egyedi, vevőre szabott és szofisztikált szolgáltatást nyújtunk a termékek teljes életciklusán keresztül

Egy interjú Bernhard Juchheimmel

Bernhard Jucheim interview picture 1

Az Ügyvezető Partner nyilatkozata: a vállalati politika fókuszában az ügyfélorientáció áll.

Bernhard Jucheim interview picture 2

Apjához és cégalapítójához hasonlóan Bernhard Juchheim is nagy fontosságot tulajdonít a JUMO termékek magas minőségének.

Bernhard Juchheim általános partner hangsúlyozza, hogy az új és új megoldások keresése viszi előre a JUMO-t megalapítása óta.

Partnereink sikere a hajtóerőnk 

A JUMO-t immár 75 éve a megoldások keresése hajtja. A cél az, hogy ügyfeleinkkel együtt jobb hellyé tegyük a világot. Ez történhet olyan termékekkel, amelyek tiszta vizet biztosítanak, vagy olyan technológiákkal, amelyek segítik az értékes nyersanyagok és energia megtakarítását. Az összes iparág közül, ahol a JUMO technológiát alkalmazzák, az említett területek kiemelt figyelmet kapnak. Jövőorientált iparágakról van szó, mert az erőforrások megtakarítása és a tiszta víz biztosítása egyre több ember számára elengedhetetlen számunkra és a jövő generációi számára.

A JUMO-nál a fenntarthatóság minden gazdasági tevékenység általános elve. Az egykori hőmérőgyár kezdettől fogva szervesen, felvásárlások nélkül növekedett. A piaci igányeket jól prognosztizálva bővült a termékpaletta és nemzetközivé vált a családi vállalkozás: a hőmérőktől a folyamat szabályozókig, a cégalapításkori 6 alkalmazotttól a világszerte több mint 2500 alkalmazottat foglalkoztató high-tech vállalatcsoportig.

Együtt a digitális jövőbe

Szeretnénk ezen az úton Önnel együtt haladni, valamint támogatni Önt a digitalizálásban és az Ipar 4.0-ra való átállásban, mert az önellenőrző és hálózatba kapcsolt gyártási folyamatok csak megbízható szenzortechnológiával működnek.

Az ipari folyamatok már nyomon követhetők és hamarosan már vezérelhetőek is a JUMO Device App segítségével. Az IO-Link-kel ellátott hőmérséklet- és nyomásérzékelők lehetővé teszik az érzékelő-információk, a paraméterek és a diagnózisok minimális erőfeszítéssel történő lekérését, biztosítva az üzem állapotának optimális értékelését maximális megbízhatósággal.

A jövőben a JUMO tovább bővíti ezt a szolgáltatási szektort termékpalettáján keresztül, például felhőben teszi elérhetővé az érzékelők által gyűjtött adatokat. Különösen a digitális átalakulás korában fontosak partnereink számára a JUMO megbízható, hozzáértő és megoldás specifikus innovációi.