Insert your alternative text
Kalibráció

DAkkS kalibrációs szolgáltatás

A rutinszerű kalibráció biztosítja a termék minőségét nemzetközileg összehasonlítható mérési eredmények alapján. A DAkkS által akkreditált szolgáltatóként személyre szabott, az Ön termékminőségi és termékbiztonsági követelményeinek megfelelő kalibrációs stratégiát készítünk, időtakarékos ötletekkel kiegészítve, és vállaljuk a felelősséget az ezzel járó kalibrálási feladatokért – gyártótól függetlenül.

Globalizáció, bizalom és biztonság

A DAkkS akkreditált laboratóriumunkkal való együttműködésünk azt jelenti, hogy a nemzetközi piac szó szerint nyitva áll az Ön előtt. Hiszen DAkkS kalibrációink megfelelnek a nemzetközi szabványoknak. érvényes szabványoknak. Az intelligens érzékelő- és automatizálási megoldások gyártójaként szerzett sokéves tapasztalatunkkal együtt az akkreditáció garantálja Önnek a legmagasabb szakmai színvonalon végzett kalibrációs szolgáltatásokat, valamint minőségi minőséget. és biztonságot a végfelhasználó számára.

Az Ön kérése hozzánk

Dies ist ein Pflichtfeld.
Ez egy kötelező mező. Kérjük, adja meg a vezetéknevet.
Ez egy kötelező mező. Kérjük, adja meg a vállalat nevét.
Ez egy kötelező mező. Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Kérjük, válasszon ki egy opciót
Ez egy kötelező mező.
Ez egy kötelező mező.
Ez egy kötelező mező.
Ez egy kötelező mező.
Ez egy kötelező mező.

Megkeresésével olyan feladatot tűzött ki számunkra, amelyet szeretnénk az Ön megelégedésére teljesíteni. Az ezzel összefüggésben gyűjtött adatokat tároljuk. Ahhoz, hogy kérését kielégítően tudjuk feldolgozni, szükséges az összes rendelkezésre álló mező kitöltése (csak a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező) Az Ön adatait az üzleti folyamat részeként a kérése feldolgozásához használjuk fel. Személyes adatokat nem kezelünk. Különösen nem adunk át semmilyen adatot harmadik félnek. Fenntartjuk a jogot az anonim adatrekordok statisztikai kiértékelésére.

Az Ön kapcsolattartója


Stefan Krummeck

Stefan Krummeck

DAkkS Kalibráló laboratórium irányítása +49 661 6003 9785 Stefan.Krummeck@jumo.net +49 661 6003 9785