Kalibrierlabor
Kalibráció

Kalibrálási szolgáltatásunk Önnek

A mérőeszközöket – és így termékeinket is – az alkalmazásukban a vonatkozó mérési nagyságokra és mérési tartományokra kell kalibrálni. Az általunk kínált egyik legnépszerűbb szolgáltatás az eszközeinek optimális szintre történő kalibrálása, amely lehetővé teszi a JUMO mérési technológia teljes potenciáljának kiaknázását. A DAkkS (Német Akkreditációs Testület) a DIN EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány szerint akkreditált bennünket, és kalibrációs szolgáltatásainkat harmadik féltől származó eszközökhöz is kínáljuk nagyon kedvező áron. Használja ki helyszíni szolgáltatásunkat és szakértelmünket, hogy folyamatai a lehető legzökkenőmentesebben fussanak.

Kalibrierungen als Servicepaket

Die regelmäßige Kalibrierung von Mess- und Prüfmitteln ist in der industriellen Messtechnik unerlässlich. Was liegt also näher als ein Dienstleistungspaket, das alle für Sie erforderlichen Kalibrierungen sowie Justagen, Wartungen, Reparaturen oder Reinigungen umfasst. Optional kann auch ein Konfigurationsservice inklusive Telefonsupport und Fernwartung enthalten sein. Schaffen Sie Freiraum für Ihr Kerngeschäft und lernen Sie JUMO Service kennen!

Az Ön kérése hozzánk

Dies ist ein Pflichtfeld.
Ez egy kötelező mező. Kérjük, adja meg a vezetéknevet.
Ez egy kötelező mező. Kérjük, adja meg a vállalat nevét.
Ez egy kötelező mező. Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Kérjük, válasszon ki egy opciót
Ez egy kötelező mező.
Ez egy kötelező mező.
Ez egy kötelező mező.
Ez egy kötelező mező.
Ez egy kötelező mező.

Megkeresésével olyan feladatot tűzött ki számunkra, amelyet szeretnénk az Ön megelégedésére teljesíteni. Az ezzel összefüggésben gyűjtött adatokat tároljuk. Ahhoz, hogy kérését kielégítően tudjuk feldolgozni, szükséges az összes rendelkezésre álló mező kitöltése (csak a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező) Az Ön adatait az üzleti folyamat részeként a kérése feldolgozásához használjuk fel. Személyes adatokat nem kezelünk. Különösen nem adunk át semmilyen adatot harmadik félnek. Fenntartjuk a jogot az anonim adatrekordok statisztikai kiértékelésére.

Ihr Ansprechpartner


Markus Klüh

Kalibrierung

Technischer Service +49 661 6003-729 kalibrierung@jumo.net +49 661 6003-729