Automation and evaluation

Automatizálás és kiértékelés

A forrásban lévő vízforralók és főzőkamrák hőmérsékletének figyelésekor biztosítani kell a folyamatos szabályozást, valamint a főző/levesvíz hőmérsékletének szabályozását. Az automatizálási technológiák alkalmazásával a főzési létesítmények hatékonyabban üzemeltethetők, a hibák és eltérések minimalizálhatók, és nagyobb termelékenység érhető el. Az automatizált folyamatok a végtermék minőségét is növelik.

Ajánlott megoldás automatizáláshoz és a kiértékeléshez

Megoldásunk az automatizáláshoz és a kiértékeléshez

Egyszerű jelentéskészítés megvalósítása

A végpontok közötti rendszereket egyetlen forrásból szállítjuk a vezérlőtől a PLC-ig adatíró funkcióval. Különös figyelmet fordítunk az "automatikus jelentéskészítés" funkcióra a JUMO LOGOSCREEN vagy a JUMO smartWARE Evaluation segítségével. Bővebb információért keresse munkatársainkat!

Az Ön kapcsolattartója


Élelmiszerek és italok piaci szegmensvezetője

Martin Eppinger +49 661 6003 2464 +49 661 6003 2464