Temperaturmessung

Hőmérsékletmérés

A főtt ételekben a hőmérsékletmérés a húsfeldolgozás fontos része, és a legmodernebb technológiák alkalmazásával történik. Az adatok valós időben kerülnek rögzítésre, és továbbíthatók egy automatizálási rendszerhez vagy egy szabályozóhoz. Ily módon, ha eltérések vannak a célértéktől, már korai szakaszban reagálni és ellensúlyozni tudja azokat.

Hőmérsékletmérésre javasolt megoldás

Megoldásunk a hőmérséklet mérésére

Hosszú távon stabil, precíz és rugalmas

A JUMO FOODtemp gőztömör behelyezőszondával több mérési ponton is megbízhatóan mérhető a húsleves maghőmérséklete. Ez az RTD hőmérséklet-szonda nyomásálló és nagy mechanikai szilárdsággal rendelkezik. A szonda Pt100 érzékelővel van felszerelve, rendkívül stabil hosszú ideig, és széles mérési tartományra alkalmas.

Az Ön kapcsolattartója


Élelmiszerek és italok piaci szegmensvezetője

Martin Eppinger +49 661 6003 2464 +49 661 6003 2464