Automation and evaluation

Automatizálás és kiértékelés

A hőmérséklet, páratartalom és pH érték automatikus szabályozása minimalizálja a hibákat és javítja a hűtőkamra hatékonyságát. A folyamatadatok gyűjtése és megjelenítése valós időben történik, így a kezelők gyorsan és egyszerűen reagálhatnak az esetleges eltérésekre. A kettő kombinációja a működési költségek csökkenéséhez, valamint a végtermékek minőségének és élelmiszerbiztonságának növekedéséhez vezet.

Pontos, gyors mérés

Minimalizáljuk a hibákat és fontos a gyors és egyszerű reagálás.

Ajánlott megoldás automatizáláshoz és kiértékeléshez

Automatizálási és kiértékelési megoldásunk

Hatékonyság és jövedelmezőség a hűtőkamrákban

A JUMO megoldásportfóliója minden alkatrészt kínál a hőmérséklet vagy páratartalom megbízható felügyeletéhez és szabályozásához az egyszerű vezérlőktől a PLC-kig. A hőmérséklet egyszerű megjelenítésétől az érintőképernyőn történő megjelenítésig rendszermegoldásokat kínálunk az érzékelőtől a felhőig, egyetlen forrásból.

Az Ön kapcsolattartója


Élelmiszerek és italok piaci szegmensvezetője

Martin Eppinger +49 661 6003 2464 +49 661 6003 2464