Humidity measurement

Páratartalom mérés

A húskészítmények összefüggenek a hűtőkamra relatív páratartalmával. Minél alacsonyabb a környezet páratartalma, annál szárazabb és könnyebb a hús. Az íz, a szín és a megjelenés a megfelelő páratartalomtól is függ.

Megfelelő paraméterek

Míg néhány alapanyagnak elég lehet akár a 7 °C fok is, előfordulhat, hogy tárol olyan terméket, amit csak 2 °C-on ideális tárolni. A megfelelő páratartalom beállítása is fontos

Páratartalom szabályozására ajánlott megoldás

Megoldásunk a levegő páratartalmának figyelésére

Ízletes, lédús hús

A páratartalmat csak lassan szabad csökkenteni, hogy elkerüljük a száradási hibákat és a minőségromlást. Legyen óvatos a JUMO Wtrans E01 vezeték nélküli mérőszondával, valamint a JUMO DICON touch moduláris folyamat- és programvezérlővel. Élvezheti a szabályozó intuitív, érintőképernyőn keresztüli kezelését, a kényelmes PC-beállítási programot és számos egyéb előnyt.

Az Ön kapcsolattartója


Élelmiszerek és italok piaci szegmensvezetője

Martin Eppinger +49 661 6003 2464 +49 661 6003 2464