Temperature measurement

Hőmérsékletmérés

A húsfeldolgozás zavartalan minőségbiztosításában nagy szerepe van a pontos hőmérsékletmérésnek. Hiszen az F-érték és az eltarthatósági idő csak a kemence és a termék maghőmérsékletének pontos rögzítésével állapítható meg. A szükséges maghőmérséklet termékenként változik.

F-érték

F-érték a hőkezelés során eltelt idő és hőmérséklet kombinációjaként jelenik meg, és az élelmiszerek biztonságosságát garantálja

Hőmérsékletmérésre javasolt megoldás

Megoldásunk a hőmérséklet mérésére

Optimális hőmérsékleti folyamat a füstölés közben

A JUMO FOODtemp segítségével megbízhatóan és hosszú távú stabilitás mellett mérhető a maghőmérséklet. Alternatív megoldásként használható a JUMO Wtrans T vagy a csavaros RTD hőmérsékletszonda. Előbbi ideális mobil vagy helyhez kötött hőmérsékletméréshez vezetékezés nélkül. Az átvitel a vevő felé interferenciamentes.

Az Ön kapcsolattartója


Élelmiszerek és italok piaci szegmensvezetője

Martin Eppinger +49 661 6003 2464 +49 661 6003 2464