pH-érték monitorozás

pH-érték monitorozás

A sörfőzés során a cefre pH-értéke az egyik legfontosabb paraméter a jó sör elkészítéséhez, mivel a sörfőzés legtöbb folyamata enzimekkel van szabályozva. Ezért kiemelkedően fontos már korán mérni és beállítani ezt az értéket. Ez azt jelenti, hogy az enzimek optimális működése biztosítható, mivel csak így tudják maximális hatékonyságukat nyújtani, ha tökéletes környezeti feltételeket biztosítanak számukra.

Első lépés

Cefrézés során hidratáljuk az árpát, aktiváljuk a maláta enzimeket.
Adatfeldolgozás
pH-érték5.4 to 5.8

A pH-érték monitorozására ajánlott megoldás

A legjobb körülmények az enzimek számára

Megoldások a pH-érték monitorozására

A pH-elektrodáknak és a JUMO AQUIS touch P többcsatornás szabályozónak köszönhetően az sörfőzés folyamatában a pH-értéket az elejétől kezdve ellenőrzés alatt tarthatja, és optimális körülményeket teremthet a sör készítéséhez nélkülözhetetlen enzimek számára. Az értékeket oly módon is dokumentálhatja, hogy azok ellenálljanak az esetleges manipulációnak. A pH-elektrodák cseréje rendkívül egyszerűvé válik a pneumatikusan visszahúzható szerelvény segítségével.

Az Ön kapcsolattartója


Élelmiszerek és italok piaci szegmensvezetője

Martin Eppinger +49 661 6003 2464 +49 661 6003 2464