pH-érték monitorozás

pH-érték monitorozás

A sörfőzés során a cefre pH-értéke az egyik legfontosabb paraméter a jó sör elkészítéséhez, mivel a sörfőzés legtöbb folyamata enzimekkel van szabályozva. Ezért kiemelkedően fontos már korán mérni és beállítani ezt az értéket. Ez azt jelenti, hogy az enzimek optimális működése biztosítható, mivel csak így tudják maximális hatékonyságukat nyújtani, ha tökéletes környezeti feltételeket biztosítanak számukra.

Első lépés

Cefrézés során hidratáljuk az árpát, aktiváljuk a maláta enzimeket.
Adatfeldolgozás
pH-érték5.4 to 5.8

A legjobb körülmények az enzimek számára

NO PRODUCTITEMLIST
Figyelmeztetés

Figyelmeztetés

Érvénytelen konfiguráció. Lépjen kapcsolatba az adminisztrátorral.

 
Figyelmeztetés

Figyelmeztetés

Érvénytelen konfiguráció. Lépjen kapcsolatba az adminisztrátorral.

 

Az Ön kapcsolattartója

NO CONTACT PERSON