Az erjesztés során a sörlevet bizonyos mennyiségű élesztősejtekkel keverik össze. Az erjedés kezdetén az élesztőt dús oxigén hozzáadása mellett kezelik, majd az optimális hőmérsékleten történik az erjedés. A későbbi tárolás során az élesztőt leszűrik/leválasztják, és a friss sör adott hőmérsékleten és meghatározott ideig tárolják, attól függően, hogy milyen típusú sör készül.
Prozessdaten | |
---|---|
Hőmérséklet | 5-6 °C |
Maximális hőmérséklet | 8-15 °C |
Visszahűtés | 4-5 °C |
Nem. | Termék | Kép | Termékszám | |
---|---|---|---|---|
Nincs információ a megoldási termékekről megadva! |
Nem. | Termék | Kép | Termékszám | |
---|---|---|---|---|
Nincs információ a megoldási termékekről megadva! |
Nem. | Termék | Kép | Termékszám | |
---|---|---|---|---|
Nincs információ a megoldási termékekről megadva! |