Erjesztés és tárolótartályok

Az erjesztés során a sörlevet bizonyos mennyiségű élesztősejtekkel keverik össze. Az erjedés kezdetén az élesztőt dús oxigén hozzáadása mellett kezelik, majd az optimális hőmérsékleten történik az erjedés. A későbbi tárolás során az élesztőt leszűrik/leválasztják, és a friss sör adott hőmérsékleten és meghatározott ideig tárolják, attól függően, hogy milyen típusú sör készül.

Prozessdaten
Hőmérséklet 5-6 °C
Maximális hőmérséklet 8-15 °C
Visszahűtés 4-5 °C

Termékajánlataink az Ön megoldásához

A legjobb feltételek az erjesztéshez és tároláshoz

Átfogó megoldásunk erjesztő és tároló tartályokhoz

Az élesztő és az erjesztés szempontjából a tartályban szokásos szintmérés mellett az optimális hőmérsékletmérés és szabályozás  is döntő fontosságú, sörfajtától függően. A tárolás során is be kell tartani a megfelelő hőmérsékleti értékeket. A nyomásmérés a tartály hűtőzónáiban is fontos szerepet játszik.

Az Ön kapcsolattartója

NO CONTACT PERSON