Az erjesztés során a sörlevet bizonyos mennyiségű élesztősejtekkel keverik össze. Az erjedés kezdetén az élesztőt dús oxigén hozzáadása mellett kezelik, majd az optimális hőmérsékleten történik az erjedés. A későbbi tárolás során az élesztőt leszűrik/leválasztják, és a friss sör adott hőmérsékleten és meghatározott ideig tárolják, attól függően, hogy milyen típusú sör készül.
Nem. | Termék | Kép | Termékszám | |
---|---|---|---|---|
1 | Becsavarható RTD hőmérséklet érzékelő B csatlakozófejjel |
902020 | Kérjen árajánlatot | |
2 | JUMO dTRANS p30 Nyomástávadó |
404366 | Kérjen árajánlatot | |
3 | JUMO diraTRON Kompakt szabályozó |
702110 | Kérjen árajánlatot | |
4 | JUMO dTRANS T1000 Hőmérséklet-érzékelő IO-Link-kel |
902915 | Kérjen árajánlatot |
Nem. | Termék | Kép | Termékszám | |
---|---|---|---|---|
1 | JUMO DELOS SI Precíziós nyomástávadó kapcsolóérintkezővel és kijelzővel |
405052 | Kérjen árajánlatot | |
2 | JUMO Wtrans p Nyomástávadó vezeték nélküli adatátvitellel |
402060 | Kérjen árajánlatot | |
3 | JUMO Wtrans vevő Univerzális vevő JUMO vezeték nélküli mérőszondákhoz |
902931 | Kérjen árajánlatot |
Nem. | Termék | Kép | Termékszám | |
---|---|---|---|---|
1 | RTD hőmérséklet érzékelő Élelmiszer- és gyógyszeripar számára |
902810 | Kérjen árajánlatot | |
2 | JUMO diraTRON Kompakt szabályozó |
702110 | Kérjen árajánlatot |