Szűrőkád

Az erjesztési folyamat során a maláta héja, a kiégett gabona elválik a sörlétől. Itt az elhasznált gabona szűrőként működik. A cefrét addig szivattyúzzák és keringetik a körfolyamatban, amíg a héjakból szűrőréteg nem képződik. A keverőt a nyomáskülönbség segítségével szabályozzák, hogy a szűrés hatékony legyen.

Termékjavaslataink az ön megoldásához

Optimális körülmények a lauter folyamathoz

Megoldások a nyomás és hőmérséklet figyelésre.

Ideális folyamat a keverő szabályozása a lauter kádban, a nyomáskülömbség felhasználásával. A JUMO erre a cálra megbízható és teljesen higiénikus nyomásmérési technológiát ajánl. A hőmérséklet ugyancsak folyamatosan figyelve van az optimális enzimatikus folyamatok biztosítására. A teljes sörházi folyamat automatizált szabályozásának alapjai a mért értékek, amely ezáltal biztosítja a sör egyenletes minőségét.

Az Ön kapcsolattartója

NO CONTACT PERSON