Cefrekád

A cefrekészítés során a cefretartályban a hőmérséklet pontos mérése és szabályozása kulcsfontosságú. Itt a maláta-víz keverék egy meghatározott hőmérséklet-idő programon megy keresztül, hogy a malátában lévő keményítő cukorrá bomoljon. A hőmérséklet rendkívül pontos szabályozása lehetővé teszi a folyamat során a cukor magas hozamát.

Adatfeldolgozás
Cefrézés előtti hőmérséklet 30 - 35 °C
Cefre hőmérséklet 45 és 78 °C között
pH-érték 5.4 - 5.8

Our product recommendations for your solution

Our solution for the mash tun

Perfect conditions for mashing

In the mash tun, not only is the temperature-time process controlled, but the pH value is also monitored. All the values can be recorded in a tamper-proof way. The JUMO mTRON T automation system is also used in the brewhouse control system. From here, you always have the entire process, and above all the quality of the beer, under control.

Az Ön kapcsolattartója

NO CONTACT PERSON