A komlóforralás során az aromás összetevők kinyerése történik a komlóból. Ezzel egyidejűleg azok az anyagok, amelyek kellemetlen ízt okozhatnak a sörben, elpárolognak. Ezáltal a cefre megszabadul olyan anyagoktól, amelyek magas hőmérsékleten kicsapódnak és elválnak. A komlóforralás pozitív mellékhatása, hogy a komló sterilizálódik.
Prozessdaten | |
---|---|
Túlnyomás | 0,2-től 0,3-ig bar |
Hőmérséklet | kb. 100 °C |
pH-érték | 5,4-től 5,8-ig |
Nem. | Termék | Kép | Termékszám | |
---|---|---|---|---|
Nincs információ a megoldási termékekről megadva! |
Nem. | Termék | Kép | Termékszám | |
---|---|---|---|---|
Nincs információ a megoldási termékekről megadva! |
Nem. | Termék | Kép | Termékszám | |
---|---|---|---|---|
Nincs információ a megoldási termékekről megadva! |