Komlóforraló

A komlóforralás során az aromás összetevők kinyerése történik a komlóból. Ezzel egyidejűleg azok az anyagok, amelyek kellemetlen ízt okozhatnak a sörben, elpárolognak. Ezáltal a cefre megszabadul olyan anyagoktól, amelyek magas hőmérsékleten kicsapódnak és elválnak. A komlóforralás pozitív mellékhatása, hogy a komló sterilizálódik.

Termékajánlataink az Ön megoldásához

Mérési és szabályozási technológia egy kiváló ízért.

Nyomás, Hőmérséklet és pH-érték mérése a komlóforralóban.

A cefreforralási folyamatok kulcsfontosságúak a sör ízének és színének kialakításában. A legjobb eredmény elérése és a minőség fenntartása érdekében a JUMO mérési és vezérlési technológiája gondoskodik a megfelelő hőmérséklet-idő programról, a megfelelő nyomásról, valamint az optimális pH-értékről.

Az Ön kapcsolattartója


Élelmiszerek és italok piaci szegmensvezetője

Martin Eppinger +49 661 6003 2464 +49 661 6003 2464