A komlóforralás során az aromás összetevők kinyerése történik a komlóból. Ezzel egyidejűleg azok az anyagok, amelyek kellemetlen ízt okozhatnak a sörben, elpárolognak. Ezáltal a cefre megszabadul olyan anyagoktól, amelyek magas hőmérsékleten kicsapódnak és elválnak. A komlóforralás pozitív mellékhatása, hogy a komló sterilizálódik.
| Prozessdaten | |
|---|---|
| Túlnyomás | 0,2-től 0,3-ig bar |
| Hőmérséklet | kb. 100 °C |
| pH-érték | 5,4-től 5,8-ig |
| Nem. | Termék | Kép | Termékszám | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | JUMO dTRANS p31 Nyomástávadó a megnövelt közeghőmérséklethez |
402050 | Kérjen árajánlatot | |
| 2 | JUMO DICON touch Kétcsatornás/négycsatornás folyamat- és programszabályozó |
703571 | Kérjen árajánlatot |
| Nem. | Termék | Kép | Termékszám | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | RTD hőmérséklet érzékelő Élelmiszer- és gyógyszeripar számára |
902810 | Kérjen árajánlatot | |
| 2 | JUMO IMAGO 500 Többcsatornás folyamat- és programszabályozó |
703590 | Kérjen árajánlatot |
| Nem. | Termék | Kép | Termékszám | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | JUMO tecLine HY pH kombinációs elektródák higiéniai alkalmazásokhoz |
201022 | Kérjen árajánlatot | |
| 2 | Pneumatikus váltóarmatúra pH és redox elektródákhoz |
202823 | Kérjen árajánlatot | |
| 3 | JUMO AQUIS touch P Moduláris többcsatornás mérőeszköz (folyadékelemzés) |
202580 | Kérjen árajánlatot |