A kiforralt sörlé a vájlingban való tisztítás vagy szűrés után a lehető leghamarabb le kell hűteni az erjesztési hőmérsékletre. Itt a hőmérséklet és az idő paraméterei is rendkívül fontosak. A sörlé áramlási sebességét a sörlé hőmérséklete szabályozza. Minél melegebb a sörlé, annál lassabban áramlik a hűtőn keresztül.
Nem. | Termék | Kép | Termékszám | |
---|---|---|---|---|
Nincs információ a megoldási termékekről megadva! |
Nem. | Termék | Kép | Termékszám | |
---|---|---|---|---|
Nincs információ a megoldási termékekről megadva! |
Nem. | Termék | Kép | Termékszám | |
---|---|---|---|---|
Nincs információ a megoldási termékekről megadva! |
Nem. | Termék | Kép | Termékszám | |
---|---|---|---|---|
Nincs információ a megoldási termékekről megadva! |