CIP tisztító rendszer

A Helyben Tisztítás (CIP) az italiparban alkalmazott standard tisztítási eljárás. Az egyes tényezők például a vegyszerek, hőmérséklet, mechanikai berendezések és idő pontos kombinációja biztosítja a tisztítás ismételhetőségét. Különösen a hőmérséklet, a vegyszer koncentrációja és a visszafolyó víz minőségének monitorozása gondoskodik a tiszta és mikrobamentes gépek és berendezések fenntartásáról.

Termékajánlataink az Ön megoldásához

Optimális tisztítás a mérési és szabályozási technológiának köszönhetően

Megoldásaink a CIP üzemekhez

A JUMO teljes csomagot kínál az Ön CIP üzeméhez. A töltési szint és az áramlás, a vezetőképesség és a pH érték mérése és ellenőrzése központilag történik. Itt a JUMO AQUIS touch S többcsatornás mérőkészüléket használják, amely rögzítési és vezérlési funkciókat, valamint digitális interfészt is biztosít.

Az Ön kapcsolattartója


Élelmiszerek és italok piaci szegmensvezetője

Martin Eppinger +49 661 6003 2464 +49 661 6003 2464