Főzőkamra

A hentesüzletekben általában tiszta főző- és füstölőkamrákat használnak. A nagy ipari vállalatoknál a két rendszert gyakran kombinálják, úgynevezett folyamatos vagy félfolyamatos rendszerekben. Ezekben elengedhetetlen a rendkívül pontos hőmérsékletmérés és -szabályozás, hiszen ez határozza meg a végtermék minőségét.

Termékajánlataink az Ön megoldásához

Megoldásunk a főzőkamrához

Gyors, biztonságos és precíz

Minél következetesebb a főzés, annál jobb a végtermék minősége, és ezáltal a vásárlók elégedettsége. A JUMO Foodtemp  robusztus és gőztömör behelyezésű RTD hőmérséklet szonda főzési, párolási és sütési folyamatokhoz és a JUMO variTRON 500 nagy teljesítményű automatizálási rendszerünk okos megoldást kínál a pontos hőmérsékletméréshez. Alternatív megoldásként összetett vezérlési és felügyeleti feladatok is megoldhatók a JUMO DICON touch segítségével, amely egy kétcsatornás/négycsatornás folyamat- és programvezérlő integrált papírmentes rögzítővel.

Az Ön kapcsolattartója


Élelmiszerek és italok piaci szegmensvezetője

Martin Eppinger +49 661 6003 2464 +49 661 6003 2464