Hűtőkamra

A hús és kolbász feldolgozásának vagy előállításának során a hűtési folyamat pontos betartása rendkívül fontos. Ennek érdekében a hűtőkamrák használata kiemelkedő jelentőségű. A folyamatos hőmérsékletmérés mellett dokumentálásuk is elengedhetetlen és pontos előrírás szerint kell végrehajtani.

Termékajánlataink az Ön megoldásához

Megoldásunk a hűtőkamrákhoz

Minőségi hús a JUMO-tól

A hűtőkamrában a hőmérsékleten kívül további mérési paraméterek közé tartozik a pH és a páratartalom. Mindkét érték nagy szerepet játszik a kolbász és a húskészítmények minőségének biztosításában. Az ellenálláshőmérőkkel, a levegő páratartalmát mérő és szabályozó eszközökkel, valamint az intelligens automatizálási és vizualizációs rendszerekkel egy tökéletesen összehangolt rendszermegoldást kap, amely biztosítja a maximális húsminőséget.

Az Ön kapcsolattartója


Élelmiszerek és italok piaci szegmensvezetője

Martin Eppinger +49 661 6003 2464 +49 661 6003 2464