Füstölőkamra

A húst és a kolbászt füstölőkamrákban füstölik ízesítés és tartósítás céljából. Ahhoz, hogy az eltarthatóságról konkrétan tudjunk nyilatkozni, a füstölési folyamatot pontosan és reprodukálhatóan kell végrehajtani. Ehhez a folyamat során pontosan mérni, ellenőrizni és dokumentálni kell a hőmérsékletet.

Termékajánlataink az Ön megoldásához

Megoldásunk a füstölőkamrához

Elejétől a végéig egyetlen forrásból

A JUMO mindvégig Ön mellett áll rendszermegoldásaival a füstölő kamrában zajló összes folyamathoz. Ide tartozik mind az üzemi hőmérséklet szabályozása a termék maghőmérsékletével kapcsolatban, mind a tételrögzítés és receptek létrehozása.

Az Ön kapcsolattartója


Élelmiszerek és italok piaci szegmensvezetője

Martin Eppinger +49 661 6003 2464 +49 661 6003 2464